3,5 uur durend
€ 59,00 per persoon (afhankelijk van het aantal personen), inclusief drankjes.
Verlenging is mogelijk à € 6,00 per persoon per uur
Uw gasten worden ontvangen met:
- winterse warme Glühwijn
- Op de tafels staan groene en zwarte olijven met gedroogde tomaatjes en natuurlijk pinda’s en zoutjes
- Drie keer rondgang met diverse ‘fingerfood’ hapjes zoals: Runder Carpaccio (dun gesneden ossenhaas met parmezaanse kaas en dressing), Gefrituurde garnalen in een mooi glaasje, opgemaakt met Ruccolasla en Hollandse garnaaltjes, Vitello tonnato, mals kalfsvlees met tonijnsaus
Na de (informele) borrel staat het buffet voor uw gasten gereed:
Koud buffet:
- Parmaham met meloenbolletjes
- Stoofperen op ambachtelijke wijze bereid
- Huzarensalade opgemaakt met rosbief, fricandeau, rauwe ham, achterham en rookvlees
- Vissalade opgemaakt met gerookte zalm, gerookte paling, mosselen en Hollandse garnalen
- Salade van Gamba’s en rivierkreeftjes
- Pastasalade met olijven, Italiaanse kaas en tomaatjes
- Stokbrood en kruidenboter
Warm buffet:
- Aardappelgarnituur
- Groente van het seizoen
- Hazenpeper; hachee van haas bereidt met rode wijnsaus
- Roze gebakken hertenbiefstuk in Grand Verneursaus (wildsaus)
- Gebakken zalmfilet met mosterdsaus
- Italiaanse pasta in tomaten basilicumsaus (vegetarisch)
Gehele avond onbeperkt drankjes, binnenlands gedistilleerd
Het arrangement kan eventueel worden uitgebreid met een luxe dessertbuffet à € 6,50 p.p.